понеділок, 8 вересня 2014 р.

Гороскоп та знаки зодіака італійською

Привіт усім! Сьогодні дуже цікава для мене тема - астрологія, а точніше, знаки зодіака. Італійською знак буде il segno, а в множині - i segni. I 12 segni zodiacali - 12 знаків зодіака. Ви мабуть уже знайшли себе на картинці і запам"ятали як зветься ваш знак. 

italiyska-mova
12 знаків зодіака італійською


Я вірю в астрологію у глобальному її значенні. Не в ті гороскопи, що пишуть у газетах та розказують щодня по телевізору. Ні, я вірю у індивідуальні натальні карти, складені професіоналами. 


Примітивну версію можна скласти собі самому онлайн, що я зараз і зробила, поки писала статтю:))). За прогнозом у мене все добре: громадське життя виходить на перший план, контакти активізуються, можливість виступати перед публікою, гарний час для заключення договорів чи партнерських відносин, продуктивна робота, збільшення авторитету, кризові ситуації, що допомагають розкрити свій потенціал, кардинальні зміни у всьому, еволюційний розвиток та осмислення духовної сторони життя. Стає аж трішки страшно, настільки правдиво. Я зараз якраз активно займаюся розвитком ресурсів онлайн, говорю на публіку, бо записую відео для Ютьюб, домовляюся з партнерами, знайомлюся з купою нових людей і працюю-працюю-працюю. Однозначно, щось в цьому є. Якщо вам цікаво, можу лишити лінк на ресурс із адекватних астрологічних прогнозів та коротеньку інструкцію. Там не все зрозуміло одразу. Напишіть мені в коментарях. А може серед читачів є хтось, хто займається складанням натальних карт як хоббі чи роботою - напишіть мені у повідомлення - дуже цікаво поспілкуватись. Це та тема, про яку я можу слухати годинами. 

Повертаємось до італійської мови та знаків зодіака. Я хочу дати вам назви та короткі характеристики кожного знака. Практично, це буде опис знака у трьох прикметниках-іменниках. Заодно і підучите лексику. 

  • Segno zodiacale Ariete  - Овен. Що характеризує Овна? Azione (дія), Coraggio (сміливість), Impulsività (імпульсивність). 
  • Segno zodiacale Toro - Тілець. Характеристики: Concretezza (конкретність), pazienza (терпіння), possessività (власність як підхід).
  • Segno zodiacale Gemelli - Близнюки. Наступні ознаки: Curiosità (допитливість), loquacità (балакливість), abilità (спритність).
  • Segno zodiacale Cancro - Рак. Які вони, Раки? Sensibilità (чуттєвість), fantasia (фантазія), introversione (інтровертність - налаштованість на внутрішній світ більше, ніж на зовнішній).
  • Segno zodiacale Leone - Лев. Лев - цар звірів, а як щодо гороскопу? Fierezza (відвага), generosità (щедрість), orgoglio (гордість).
  • Segno zodiacale Vergine - Діва. Мій знак. Precisione (точність), prudenza (обачність), insicurezza (невпевненість).
  • Segno zodiacale Bilancia - Терези. Основні характеристики Терезів: Eleganza (елегантність), armonia (гармонія), indecisione (невпевненість). Елегантність, гармонія - дуже гарно, правда?
  • Segno zodiacale Scorpione - Скорпіон. Найпристрасніший знак. Tenacia (стійкість), astuzia (хитрість), diffidenza (підозріливість).
  • Segno zodiacale Sagittario - Стрілець. Дуже мало знаю про Стрільців і самих стрільців. Гарна нагода повчитись. Idealismo (ідеалізм), ottimismo (оптимізм), ingenuità (наївність).
  • Segno zodiacale Capricorno - Козерог. Дивимось характеристики: Serietà (серйозність), costanza (постійність), chiusura (відгородженість).
  • Segno zodiacale Acquario - Водолій. Чи правдиві ці ознаки? Amicizia (дружба), comunicazione (спілкування), poco senso pratico (малопрактичність).
  • Segno zodiacale Pesci - Риби. Обожнюю риб. Вони такі риби. Intuizione (інтуїція), adattabilità (пристосованість), insicurezza (невпевненість).
Вважаєте характеристики кожного знаку відповідають дійсності? А як щодо вашого знаку? Чекаю на ваші коментарі нижче. 

І нехай ваш гороскоп показує тільки хороше. 




Схожі статті:

Немає коментарів:

Дописати коментар