вівторок, 4 березня 2014 р.

Ресурси з вивчення італійської мови онлайн. Аудіо чи відео?

Можна не приховувати той факт, що книги, паперові словники користуються усе меншою популярністю. Ми живемо в електронному світі. В інтернеті можна навіть одружитися, то що уже казати про вивчення італійської мови онлайн.

Справа в тому, як використати інтернет з користю + гарно провести час.

Розкажу вам про ресурси, якими особисто користуюсь в онлайні. Буде класно, коли ви і для себе знайдете щось цікаве.


resursy-dlya-vyvchennya-italijskoi-movy
А які аудіо і відео ви використовуєте для вивчення італійської мови?


Перше

Перше - це звичайно ж словник. Куди без нього.
Найкращий за моєю версією - Мультітран.

Це онлайновий словник, доступний тільки якщо у вас підключений інтернет. Має супер простий інтерфейс, нічим не нагромаджений - саме те, що потрібно для роботи.



Також на сайті працює форум, де ви можете спитати знавців значення певного вираза чи зворота, якщо у перекладі він відсутній. Отримаєте відповідь в достатньо короткі строки.

Зайдіть і переконайтесь самі.

Друге

Це також словник, але такий, що не потребує підключення до нету.

Мабуть він вам знайомий. Бо це лідер на ринку - ABBYY Lingvo x5. Його можна купити і встановити собі на комп"ютер, а для айфонів і на телефон. А от і ссилка.

У цьому словнику є все. Реально все. Він відмінної якості і я усім його раджу. Але онлайн словник у них не дуже. Тримають контент для продажів.

Третє

Відео. Обожнюю відео та ютьюб канали. Зараз мені думається, що це найлегший спосіб вивчити мову і за ним майбутнє.

Пропоную вам до перегляду канал, з назвою Sgrammaticando. Його веде італійка, що сама родом з Тоскани, тому має дуже милий акцент.

Вона записує короткі та корисні відео з граматики, або незрозумілих, але часто вживаних слів. Розповідає доступно і повно. Відео виходять часто. Також вона має сторінку на фейсбуці, адресу легко знайти в інфобоксі будь-якого з її відео.

Четверте 

Знову ж таки відео канал. Мій найлюбленіший. Це канал влогів парочки італійців, що живуть поблизу Мілана (уже переїхали до LA, але продовжують говорити італійською) і часто подорожують.

За тиждень з"являється 2-3 нових влога (відео на побутову тематику). Велику увагу вони, як і більшість італійців, приділяють їжі. У всіх її проявах:) Вони творчі і досить прикольні. Люблять, та ні - обожнюють тварин.

Чим корисний для мене їх канал? Стопроцентною італійською розмовною мовою, фразами, яких у підручниках не знайдеш. Жестами, жартами. Я починаю краще розуміти культуру і взагалі італійську націю. І те, наскільки ж вони від нас (українців, славян) відрізняються. Але це прекрасно. Бо було б сумно, якби ми всі були однакові...

Ось, тримайте ссилку.
Якщо ви чоловік/молодий чоловік/хлопець, то пропускайте б"юті відео. Їх небагато.

Напишіть у коментарях, що вам допомагає вивчати мову та звідки ви черпаєте інформацію. А я буду вам за це вдячна, бо швидше за все - це щось цікаве;)

А щоб бути в курсі всіх подій - підписуйтесь на нашу сторінку у Фейсбук, ВконтактіГугл+ або Твіттер. Тоді ви отримуватимете свіжі пости прямо у стрічці своїх новин. 



Схожі статті:

Немає коментарів:

Дописати коментар